Tisztelt Látogatónk!

A LakásSPECIALISTÁK.hu térképes ingatlanportál a piacra kerülő legfrissebb ingatlan ajánlatokat teszi közzé egy böngészhető, könnyen átlátható rendszerben. Gyors és hatékony keresési lehetőségeket biztosít a látogatók számára. LakásSPECIALISTÁK.hu mindenekelőtt az ingatlan hirdetők érdekeidet tartja szem előtt. Portálunk célja, hogy a legjobb teljes körű, az ingatlanvásárlás és eladás minden területére kiterjedő szolgáltatásokat kínáljon. Ennek érdekében létrehoztunk egy rendkívül összetett, mégis egyszerűen kezelhető weboldalt, hogy megkönnyítsük azon személyek dolgát, akik ingatlanukat kínálják értékesítésre a potenciális vásárlók részére az Internetes világban. Ez egy hatékony eszköz, amellyel időt és pénzt lehet megtakarítani ingatlan vásárláskor, ingatlan eladáskor és bérbeadáskor.
Úgy gondoljuk, hogy nagyon eltérő és sokféle lehetőséggel lehet találkozni az ingatlan piacon. A piacismeret elengedhetetlen feltétele a sikeres ingatlanvásárlásnak, eladásnak. Ezért a LakásSPECIALISTÁK megoldják, teljes képet adnak az adott piaci helyzetről. Illetve maximálisan segítenek, igyekeznek kielégíteni a felhasználók igényeit.
Számos kedvező szolgáltatást vehet igénybe a LakásSPECIALISTÁK.hu ingatlanportálon. Az egyik legmodernebb, egyedülálló díjmentes szolgáltatásunk a térképes ingatlan kereső. Ezáltal könnyíthető az ingatlan keresés folyamata és a hirdetés feladás is. Egyes ingatlanokat, melyekhez van utca hozzárendelve, megnézhetünk a térképen, sőt körbe is nézhetünk a környéken. A térkép segítségével ráközelíthetünk, arra a területre és az összes ingatlanra, ahol elképzeltük új otthonunkat.
 
 
LakásSPECIALISTÁK Csapata

Legfrissebb ajánlataink

A hirdetések vízszintesen gördíthető felületen vannak. A gördítéshez vigye egerét a hirdetések jobb oldalára, majd a visszafelé görgetéshez a bal oldalra! A hirdetések adatlapjának a megtekintéséhez kattintson azok képeire!